Ofte Stilte Spørsmål

Per nå sender vi varer til hele verden foruten et par avsidesliggende områder.

Vi tilbyr gratis frakt internasjonalt på alle ordre over kr 600. Dersom du handler for under kr 600 vil frakten koste kr 50.

Når vi har mottatt og produsert ordren din leveres pakken videre til et fraktselskap innen 4-6 virkedager. Deretter mottar du et sporingsnummer.

Normalt sett tar det 1-5 virkedager fra du mottar sporingsnummeret til det aktiveres.

Estimert leveringstid inkludert produksjon

  • Europa: 3 uker

Alle norske ordrer sendes med Posten Norge

Noen ganger tar det opptil 5 dager før sporingsnummeret ditt oppdaterer seg. Send oss en e-post, så skal vi gjøre vårt beste for å finne ut hvor pakken befinner seg.

Om du har oppgitt riktig adresse og likevel ikke har mottatt ordren din, kan du sende inn en forespørsel om erstatning.

Siden varen er 100% unik og håndlaget, kan den ikke returneres. Dersom du er misfornøyd med produktet kan du sende inn en forespørsel om erstatning.

Om du mottok feil vare eller den var skadet da du mottok den kan du sende inn en forespørsel om erstatning, så sender vi en erstatning så fort som mulig!

Vennligst send inn en forespørsel om erstatning så snart du legger merke til en skade. Vi sender deg en erstatning så fort som mulig.

Om du ikke er fornøyd med ordren din, kan du sende oss en forespørsel om erstatning, så sjekker vi om du har rett til erstatning av produktet.

Om du ønsker å kansellere ordren din må du gi oss beskjed innen 24 timer etter du bestilte.

Ordrer som er sendt til produksjon kan ikke kanselleres under noen omstendigheter.

Vi lager Silvercut™ smykker uavhengig av rase og art. Så langt har vi laget smykker med hunder, katter, fugler, hester, fisker, mennesker og biler som motiver.

Absolutt! Pass på at du bare bruker nærbilder så vi får med alle detaljene på det fullførte produktet.

Absolutt! Send bildet ditt til support@silvercut.net med «Preview Request» som emne. Fortell oss hvilket produkt du er interessert i, så sender vi en forhåndsvisning av produktet slik det vil se ut når det er ferdig.

Nøkkelring:

3 cm diameter

Halskjede: 

2.5 cm diameter

Armbånd:

2 cm diameter

Vi har fokus på å lage gode produkter så du blir fornøyd med resultatet. Om du ikke er fornøyd kan du sende inn en forespørsel om erstatning, så vurderer vi situasjonen.

Om du er misfornøyd med graveringen sjekker vi at bildet du sendte inn følger retningslinjene våre for bilder. Om du ikke fulgte retningslinjene er det usannsynlig at vi kan hjelpe deg. Om du fulgte retningslinjene og vi har gjort en feil, sender vi deg en erstatning.

Pass på at du laster opp et bilde av høy kvalitet med god belysning, hvor du er på øyehøyde med motivet. Vi bruker bildet du laster opp når vi graverer anhenget. Om bildet ikke er av høy kvalitet vil ikke graveringen være det heller.

Silvercut befinner seg i Sverige, Europa. Verkstedet vårt flyttet nylig til Asia for å tilby produkter av høy kvalitet til en rimelig pris for kundene våre.

Vi er et europeisk selskap med høye standarder for arbeidsmiljø og trygghet, og prioriterer at våre ansatte skal like å komme på jobb for å produsere smykker for kundene våre. I tillegg fokuserer vi på klimavennlig transport ved å tilby klimavennlig og rimelig frakt.

Smykkene varer for alltid om de tas riktig vare på.

  • Sørg for at du lagrer smykkene dine på en måte som hindrer at kjedene floker seg og får riper.
  • Unngå kontakt med parfymer, klorin, kremer og andre kjemikalier som kan påvirke farge eller glans.
  • Vær forsiktig når du bruker smykkene dine og prøv å ikke dra i de.
  • Ta av smykkene når du bader eller dusjer, trener, gjør husarbeid og lignende for å unngå riper og at du mister de.
  • Oljer fra huden kan samle seg på overflaten til sølv og øke sannsynligheten for oksidasjon. Bruk varmt vann når du vasker smykkene dine, og tørk de med en myk klut.

Spesielt nøkkelringene er utsatt for riper når de ligger i lommen din sammen med nøkler og annet. Med mindre ripene er veldig dype bør ikke dette påvirke graveringen.

Bruk varmt vann og mild såpe for å vaske smykkene dine, og tørk de med en myk klut.