1. Unngå uskarpe bilder

Bildekvaliteten er viktig. Pass på at du bare laster opp skarpe bilder hvor motivet er i fokus og alle konturene er godt synlige. En moderne smarttelefon fungerer bra!

2. God belysning gir bedre resultater

Det er viktig at lyset er rettet direkte mot motivet. Hvis bildet er veldig mørkt er det vanskelig for oss å vite nøyaktig hva vi skal gravere. Dette vil føre til et mindre detaljert produkt.

3. Flere kjæledyr

flere kjæledyr

Vi anbefaler ett dyr eller en person per anheng. Hvis du virkelig bil ha begge kjæledyrene dine på samme anheng må dyrene være plassert ved siden av hverandre med liten eller ingen plass mellom dem. Husk at flere kjæledyr ikke øker diameteren på det ferdige anhenget.

4. Plassering av motivet


Det som ikke er med på bildet kan ikke være med på anhenget. Hvis hele kroppen er synlig prøver vi å lage en silhuett av hele kroppen, ellers lager vi kun av hodet.

Sammendrag

Et bilde med god belysning og høy oppløsning vil gi best resultat. 

Tilleggsinformasjon: 
Hvis kjæledyret ditt har mørk pels anbefaler vi at du velger sterlingsølv for best resultat.
Vi bruker bildet du laster opp når vi produserer anhenget ditt. Sørg for at bildet har en god vinkel og at du generelt er fornøyd med bildet.
Hvis vi mottar et bilde som ikke følger guiden vår, kan vi ikke garantere at det endelige produktet blir slik du forventer. I slike tilfeller kan vi ikke tilby erstatning, så ta deg tid til å ta et bilde av høy kvalitet.
Alle eksemplene du ser på nettstedet vårt ble laget av bilder av høy kvalitet. Det er ditt ansvar å sørge for at bildet ditt følger guiden vår. Hvis det ikke gjør det vil vi gjøre vårt beste for å skape et godt resultat, men generelt sett vil ikke kvaliteten bli like god som på nettstedet vårt.
Vi prøver å gjennomgå alle bildene vi mottar, men noen ganger har vi ikke anledning på grunn av mange bestillinger. Derfor er det ekstra viktig at bildet ditt er av høy kvalitet.